Crítics

emprenedors_del_bmQUI SOM?

Som un grup d’estudiants emprenedors que estem acabant la carrera de publicitat i relacions públiques a la Universitat central de Catalunya- Universitat de Vic. Hem emprés aquest projecte perquè creiem que actualment en el mercat faltava un nínxol per explorar, una web que oferís als internautes hotels, restaurants i pubs alternatius que no es troben o són poc comuns en altres webs del sector de l’hosteleria i el turisme. Així doncs, treballem per tu perquè volem oferir-te les millors i més originals experiències quan vulguis prendre alguna cosa o vagis de viatge per Catalunya. Volem ajudar-te a descobrir tots el racons curiosos i diferents que ens ofereix aquest petit país nostre que es diu Catalunya. Volem ser el teu Critic-On! perquè vagis als millors llocs possibles amb el consell proper i amistós que t’oferim.

ELS NOSTRES VALORS

L’Experiència–> El màxim valor de la nostra empresa és donar una bonaexperiència al usuari.

El Servei— > El servei ens sembla un valor importantíssim, fem un servei i volem que aquest sigui el millor possible.

La Satisfacció— > Treballem perquè els nostres internautes gaudeixin dels millors i més originals llocs de Catalunya, per això creiem que la satisfacció que ens aporten i aportem ha de ser mútua i reciproca. Volem estar satisfets única i exclusivament a través de la satisfacció dels usuaris.

La missió del Critic-Online:

És aconseguir experiències úniques i originals pels nostres internautes, que un cop experimentades en surtin satisfets i amb ganes de recomanar-les.

 

Deixa un comentari