Dolce&Gabanna ofereix una nova identitat

dolce-gabbana-5-e1396087804591

 

Dolce & Gabbana és una marca de moda italiana la qual entra dins les firmes luxoses. Tot i que aquesta marca va començar dissenyant roba, actualment l’empresa ofereix molt més detalls i complements per al seu públic.

Com podem veure, els aparadors d’aquesta gran marca continuen utilitzant columnes com exhibidores així que el disseny actual de l’aparador tipo grecromà segueix donant molt a parlar ja que és una aparador que crida molt l’atenció al públic.

dolce-and-gabbana-ss2012-collection-eyewear-gold-bianca-balti-advertising

 

Les monedes que aporten a la composició són molt maques, a més, aporten un outfit el qual D&G vol donar a conèixer. Així doncs, la nova col·lecció de Dolce & Gabbana està inspirada en la Sicília Natal i per tant a portat als seus dissenyadors a buscar referències sobre el tema.

Gravats en temples, monedes antigues i rostres dels déus Zeus o Apolo són els símbols de la nova col·lecció els quals recorren a la mitologia precristiana per a portar nova identitat a la firma. Entre els teixits que s’ofereixen s’hi destaquen les sedes salvatges combinat amb tons marfils, cremosos, verds i de color or.

 

Ubicació:

Deixa un comentari