Passarel·la cruise femenina – Louis Vuitton

dt.common.streams.StreamServer.cls

Nicolas Ghesquière protagonitza la seva segona col·lecció per a la firma de gran standing Louis Vuitton. En el vídeo podeu observar la passarel·la en directe la qual va tenir lloc el 17 de Maig de 2014 a la Place du Palais en Mónaco, lloc el qual proporciona unes vistes úniques de tot el Principat de Mónaco.

https://www.youtube.com/watch?v=s-sjOqw6wZE

Aquesta és la primera vegada a la història que la plaça del palau reial serveix com a escenari d’una passarel·la.

El departament de comunicación de la firma ha creat un comunicat en el que s’informa que la passarel·la va ser presidida per la princesa Charlene, qui va comunicar posteriorment a l’esdeveniment de Louis Vuitton, sentir-se encantada amb la firma francesa per haver pogut descobrir la prímicia de la nova col·lecció creada per Ghesquière.

 

Deixa un comentari