Janelle Monae dóna llum a la gala Chanel

chanel-cruise-2014-15-janelle-monae

La col·lecció Crucero 2014/15 de Chanel ha estat la responsable de reunir celebrities a una de les illes més exclusives de Dubai.

La passarel·la va mostrar molts estils de vestimenta com ara pantalons prints, bosses de mà amb línies úniques, d’altres amb forma de bidó de gasolina, túniques àrabs, elements sedosos i bordats a mà. Tot el que es va presentar en aquesta passarel·la va ser exòtic i maravellós, totalment propi de la firma Chanel.A més, va ser una passarel·la protagonitzada per tons metàl·lics que es barrejaven amb l’immortal tweed blanc, negre i gris els quals protagonitzaven una temàtica oriental.

No podia faltar, però, la veu de Janelle Monae per a donar un toc indispensable a la gala que es va propiciar. La veu de Janette Monae va ser un èxit absolut per a la mítica maison.

Sin-título-11

 

Deixa un comentari