Bottega Veneta

Bottega-Veneta-Spring-2014-Runway-Show-Milan-Fashion-Week

 

Bottega Veneta va ser establert el 1966 per Vittorio i Laura Moltedo. El nom de Bottega Veneta significa “botiga veneciana”. Bottega Veneta és una empresa fabricant de béns de consum, que produeix sobretot confeccions d’home i dona, material de cuir i accessoris per a la casa.

Al 2001 Gucci va comprar la marca Bottega Veneta, degut a que aquesta havia tingut una forta decaiguda en el món de la moda, i per tant, Gucci va veure el moment perfecte per fer una bona inversió a bon preu i la va comprar. Gràcies a Gucci, l’empresa a prosperat notablament. Avui en dia compte amb un total de 140 botigues pròpies repartides arreu del món.

Aquesta marca és tant famosa que fins i tot el famós Andy Warhol va grabar un curtmetratge a la botiga Bottega Veneta de Nova York als anys 80!

 

Ubicació:

Deixa un comentari