PER SABER COM FUNCIONEM, CLICA

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=8I54-Y723y0&w=460&h=259]

 

Uni.cat és una xarxa de compra, intercanvi i cessió, en el que disposes d’un usuari amb el que prèviament havent fet una aportació, pots accedir a descarregar diferents arxius, reservar llibres i d’altres suports així com comprar diversos materials els quals t’aportaran coneixements i t’ajudaran a complementar la teva docència.

La cerca dels articles es pot realitzar per diferents categories. Es disposa d’un cercador avançat de documents o material amb diversos filtres de recerca per facilitar el que l’usuari busca i facilitar els intercanvis i compres.

4275

1r Pas:

  • Registra’t.
  • Busca la teva Universitat (NIUV).
  • Fes una aportació d’algun material acadèmic que tinguis i ja no utilitzis o no vulguis.

2n Pas:

Troba el que busques.

En el cas que sigui:

  • Arxiu multimèdia, accedeix a la descàrrega directament des del teu registre.
  • Llibre o qualsevol suport físic, procedeix a la reserva pertinent i la comanda serà satisfeta en un període de 7 dies. El podràs obtenir a qualsevol biblioteca, a la que tinguis més a la vora.

Si es tracta d’una compra, rebrà aquesta a domicili i se li carregaran despeses d’enviament.

*Recomanació: en el cas que el prestatari vulgui ampliar la cessió de qualsevol suport o document haurà d’avisar 5 dies abans del termini del préstec així com només ho podrà dur a terme un màxim de 3 vegades.

3r Pas :

Estalvia’t diners i temps. Pots estalviar diners amb la possibilitat d’intercanvi així com per la disposició de molt material a la xarxa, inclòs pots arribar a treure profit d’aquell material que no feies servir i tenies abandonat.

4rt Pas:

Benvingut a uni.cat!

Si t’agrada uni.cat recomana-ho a un amic.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.