«

»

maig 25

ASPACE. Confederació d’entitats per l’atenció a la paràlisi cerebral

La Confederació ASPACE és una entitat sense ànim de lucre que agrupa les principals entitats d’Atenció a la Paràlisi Cerebral d’Espanya. Actualment està agrupada per més de 70 entitats i es troba implantada a 17 comunitats autònomes. Compta amb prop de 18.000 associats, principalment persones amb paràlisi cerebral, familiars i amics, i ofereix serveis d’atenció directa a 8.400 afectats, amb més de 3.800 professionals i prop de 1.600 voluntaris que treballen en els diferents centres. Ha estat declarada una associació d’utilitat pública.

El  vídeo forma part  de “Capital Humà”, una sèrie de vídeos que il·lustren els projectes finançats per les entitats de finances ètiques a Catalunya. Si recordeu, fa poc dies vam publicar un altre vídeo del mateix grup sobre Alternativa 3 Comerç Just.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ABctDvHJFqQ&feature=BFa&list=UUNRWkkusRZyS60ff6rYkYAA[/youtube]

Deixa un comentari