Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4.0! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /var/www/vhosts/usr.uvic.cat/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 3830 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4.0! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /var/www/vhosts/usr.uvic.cat/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 3830 Notice: El mètode constructor invocat per WP_Widget a Weaver_Widget_Text està desfasat des de la versió 4.3.0! Utilitzeu
__construct()
. in /var/www/vhosts/usr.uvic.cat/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 3893 Restaurants | PurAventura

Restaurants

Els restaurants que els recomanem a continuació es troben emplaçats en el petit poble d’Alcover. Lloc des d’on trobem el camí que ens condueix a l’inici de la ruta del Niu de l’Àliga, i per on sortirem quan marxem camí a casa. De fet, la ruta de El Niu de l’Àliga no és molt llarga (4 hores), i per tant, els excursionistes poden optar per esmorzar al poble d’Alcover abans de començar el recorregut per la muntanya o bé dinar o sopar en acabada la ruta. A més, Alcover és un poble petit i ple d’encants amb alguns carrerons que conserven llambordes a terra i cases que segueixen l’arquitectura de pedra a les seves façanes com les de fa uns anys.

Restaurant Hotel Nou
Passeig de l’Estació, 11
Tel. 977 84 61 82

Aquest restaurant compta de tres sales/menjadors per allotjar qualsevol tipus d’esdeveniment. Durant la setmana el restaurant ofereix diversos menús diaris, i els caps de setmana ofereix als seus clients uns menús especials, per tal que puguin gaudir de la cuina catalana. Disposa d’un gran menjador privat amb aforament per a 70 persones, i una sala per a celebracions (comunions, bodes, batejos, etc) amb una capacitat per a 160 persones.

Restaurant K-l’Ermità
Av. de la Font Major, 7
Tel. 977 76 04 52
www.k-lermita.com

Situat al peu de les muntanyes de Prades, amb unes vistes espectaculars sobre la Vall del Glorieta. Disposa d’aparcament, terrassa i parc infantil. S’hi poden celebrar tot tipus d’esdeveniments, amb un aforament de 80 persones per saló. El restaurant K-l’Ermità destaca per la seva cuina tradicional catalana i ofereix plats com els cargols a la llauna, esquena d’anyell al forn i bacallà a l’estil ermità, entre molts altres plats. Com bon restaurant situat prop de la muntanya, des del mes de gener fins el mes de març el comensal pot gaudir de la típica especialitat de muntanya, la calçotada. El preu mitjà de la carta són uns 15-25€. En aquest restaurant només podran dinar els excursionistes que decideixin fer la ruta durant el cap de setmana, ja que el seu horari és: divendres de 20h a 24h (sopar), dissabte de 9h a 16h (dinar) i de 20h a 24 h (sopar) i diumenge de 9h a 18h (dinar).

Restaurant el Alamo
Avinguda de Montblanc, s/n
Tel. 977 84 62 40
www.restaurantelalamo.com
info@restaurantelalamo.com

El restaurant el Alamo ofereix una cuina catalana i aragonesa molt variada gràcies als productes de les seves respectives terres. L’oferta gastronòmica d’aquest restaurant es basa en una cuina mediterrània de mercat, tradicional, però sempre amb un toc d’innovació en els seus plats.
Menú diari de dilluns a divendres: 10€ + 8% IVA.
Menú especial de dilluns a divendres: 21€ + 8% IVA.
Menú infantil de dilluns a diumenge: 10€ + 8% IVA.

Restaurant Mas Bueria
Carretera de Reus, km. 11
Tel. 977 84 64 98

Aquest restaurant ofereix cuina casolana. El preu mitjà per comensal són uns 10€, tot i que el menú del dia surt per 8€.

Deixa un comentari