Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4.0! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /var/www/vhosts/usr.uvic.cat/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 3830 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4.0! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /var/www/vhosts/usr.uvic.cat/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 3830 Notice: El mètode constructor invocat per WP_Widget a Weaver_Widget_Text està desfasat des de la versió 4.3.0! Utilitzeu
__construct()
. in /var/www/vhosts/usr.uvic.cat/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 3893 Restaurants | PurAventura

Restaurants

Les Terres de Lleida es caracteritzen per una llarga tradició vitivinícola. Una de les millors formes per conèixer i descobrir aquestes terres mitjançant seva cultura, tradició i paisatges, es sense cap mena de dubte amb l’Enoturisme.
La Ruta del Vi es desglossa en quatre itineraris diferents, aquesta ruta permet al viatger compaginar els atractius paisatgístics i monumentals de diverses comarques de Ponent amb visites als principals cellers lleidatans.
A més, els viatges també poden gaudir de la ruta de l’oli. Una trentena de poblacions de les comarques de les Garrigues,l’Urgell i el Segrià, les quals conformen la D.O. les Garrigues i, per extensió, el nucli de l’anomenada Ruta de l’Oli. Els paratges garriguencs, austers però no exempts d’encant, constitueixen el marc perfecte per a una excursió on el viatger pot comprar oli (deliciós i saludable).

Restaurant Casa Mercè ( Fontdepou)
Tel. 973 292 032
Aquest restaurant es troba al poble de Fontdepou, situat només a 6 km d’Àger (on comença la ruta de El Congost de Mont-rebei). La mestressa i xef del local és Mercè Camins, qui elabora plats tradicionals de cuina catalana cuidats fins a l’últim detall amb una excel·lent presentació. Els excursionistes interessats podran dinar o bé sopar (13.00h a 15.30h i de 21.00h a 23.00h). El preu de l’àpat a la carta per persona costa uns 35€ aproximadament.L’ambient en aquest restaurant és molt agradable, ja que el tracte que rep el comensal és familiar i se sent com a casa. A més, està situat en un emplaçament molt acollidor que relaxa als excursionistes després de la llarga ruta de El Congost de Mont-rebei o bé els ajuda a agafar forces per començar aquest recorregut.

Restaurant El Congost (Corçà)
Tel. 973 455 194

El Mirador del Montsec (Àger)
Tel. 973 455 065

Deixa un comentari