Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4.0! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /var/www/vhosts/usr.uvic.cat/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 3830 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4.0! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /var/www/vhosts/usr.uvic.cat/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 3830 Notice: El mètode constructor invocat per WP_Widget a Weaver_Widget_Text està desfasat des de la versió 4.3.0! Utilitzeu
__construct()
. in /var/www/vhosts/usr.uvic.cat/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 3893 Agenda | PurAventura

Agenda

Diada dels Raiers
La Pobla de Segur
(El Pallars Jussà) Mes: Juliol
Festa en homenatge al tradicional ofici de transportar troncs, mercaderies i passatgers fins a la serradora aprofitant el corrent del riu Noguera Pallaresa.

Fira Boletus. Fira del Bolet d’Isona i Conca Dellà
Isona
(El Pallars Jussà) Mes: Octubre
Fira dedicada al recurs natural del bolet i els seus derivats. Mostra gastronòmica i exposició-concurs de bolets. Mostra d’artesania.

Fira de l’Arbre i del Pessebre
Salàs de Pallars
(El Pallars Jussà) Mes: Desembre
Mostra i mercat d’arbres de Nadal, figures i ornamentació de pessebres.

Fira de primavera de Tremp
Tremp
(El Pallars Jussà) Mes: Maig
Fira tradicional celebrada des de l’any 1964. Exposició automobilística, mostra de comerç local, gastronòmic, mercat firal i activitats diverses.

Fira del Bestiar de la Pobleta de Bellveí
La Pobleta de Bellveí
(El Pallars Jussà) Mes: Octubre
És una de les fires més importants del Pirineu, estretament lligada al consum de productes tradicionals com la girella. Mostra de productes artesans.

Fira del Codony
Tremp
(El Pallars Jussà) Mes: Octubre
Mostra de la cuina del Pallars i l’aplicació del codony.

Deixa un comentari