Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4.0! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /var/www/vhosts/usr.uvic.cat/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 3830 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4.0! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /var/www/vhosts/usr.uvic.cat/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 3830 Notice: El mètode constructor invocat per WP_Widget a Weaver_Widget_Text està desfasat des de la versió 4.3.0! Utilitzeu
__construct()
. in /var/www/vhosts/usr.uvic.cat/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 3893 Restaurants | PurAventura

Restaurants

Gastronomia
Entre la gastronomia més típica de la comarca ripollesa trobem ànec amb peres, les pomes o peres farcides. La carn de xai és una de les més valorades, sobretot quan es prepara amb el mètode “a la llosa”. Aquest, utilitzat també amb truites de riu acompanyades de nous, fregides o amb picada d’all i julivert, és un dels més antics utilitzats per cuinar. Els embotits (com el bull, el pa de fetge o les botifarres de llengua), les galetes, els productes làctics o la mel són, també, productes habituals a la comarca.
La varietat d’escudelles de muntanya, el xai al forn o a la brasa, les costelles de be amb cansalada, els rovellons a la graella, l’amanida de pastors o d’herbes de muntanya, la coca d’arengada o la truita o el remenat de cama-secs són algunes de les varietats culinàries més típiques de la zona.
Entre els productes autòctons del Ripollès destaquen les moixaines i carícies, uns petits pastissets formats per una neula plegada i farcida d’ametlla i avellana.

Restaurants

Ca la Mary
Situat al poble de Queralbs, Ca la Mary, executa una cuina absolutament casolana i catalana elaborada amb productes típics de la zona, però amb un toc de distinció.

El restaurant amb un servei atent i casolà, serveixen plats d’alló més típics però amb una certa distinció per la seva qualitat. A més, és un local molt tranquil si la visita és fora de temporada o entre setmana, ja que et trobes en un oasi de pau. La seva especialitat culinària són els canelons, el timbal de carbassó i gambes, els guisats, el bacallà amb samfaina, tot tipus de carns i la ratafia.

Preu menú: 20€ aprox.
C/ Del Pla, 21, Queralbs
Telèfon: 972 727 377

Anna

Amb un menjador ple de records, fotografies, diplomes i records de tota mena, el restaurant convida als seus comensals a gaudir dels menjars més tradicionals i típics amb productes de la zona i intenta que aquests se sentint com a casa. Les especialitats del restaurant Anna són: l’ànec amb peres, els peus de porc amb panses, taula d’embotits, vedella amb bolets i cuixa de bé amb fruites, entre d’altres.
Preu menú: 9€
Plaça de la Constitució, Ventolà (Ribes de Freser)
Telèfon: 972 727 260

Can Jepet

Amb tres generacions de cuiners, Can Jepet s’ha anat modernitzant donant un toc personal a un negoci que va començar l’avi de la família quan a Setcases no hi havia ni set cases. Encara que han plasmat la seva empremta en varis plats com el carpaccio de bou o de peu de porc, el bacallà confitat amb espinacs i salsa de tomàquet, el magret d’ànec a la brasa amb salsa de cireres… el restaurant no ha deixat d’elaborar menjars tan tradicionals com la vedella amb bolets i mandonguilles, l’espatlla de xai al forn, les truites de riu, els cargols, els canalons i la sopa de muntanya.
Preu menú: 25-28€ aprox.
C/Molló, 11,Setcases
Teléfon: 972 136 104

Deixa un comentari