Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4.0! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /var/www/vhosts/usr.uvic.cat/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 3830 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4.0! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /var/www/vhosts/usr.uvic.cat/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 3830 Notice: El mètode constructor invocat per WP_Widget a Weaver_Widget_Text està desfasat des de la versió 4.3.0! Utilitzeu
__construct()
. in /var/www/vhosts/usr.uvic.cat/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 3893 Restaurants | PurAventura

Restaurants

La cuina de Roses es caracteritza per la seva varietat de productes, típicament mediterranis. És una cuina tradicional en l’elaboració però selecta en els productes, ja que té com a base principal el peix fresc de la badia de Roses.

Restaurant Sant Pere de Roda
C/ Figueres, 6, 17493 Vilajuïga
972 53 01 39 ‎

Can Pere Pau
Ctra. de Roses
Vilajuïga 17493 (Girona)
Mob. 619 484 906
Tel. 972 530 208
info@canperepau.com


Ressenya gastronòmica Roses III

Estefania Saniger, Roses//A 28 km de Sant Pere de Rodes trobem el preciós poble de Roses, just al costat Santa Margarita. És aquí on podem trobar, dins d’una tranquil·litat més present que Roses, uns quans establiments on hi ha una bona relació entre qualitat i preu. En concret parlem del bar restaurant ROSES III. Un petit establiment on trobem un servei immillorable, amb un bon menjar i amb uns preus molt assequibles.
La carta de Roses III ens ofereix tota mena de plats, des de mariscos i paelles fins als típics plats combinats. Triï el que triï, el comensal sortirà molt satisfet de l’establiment, ja que aquest troba l’equilibri necessari en els ingredients que contenen el seu plat.
Tot i així, la millor elecció, si vostè ha d’anar a sopar a Roses III, és sens dubte una bona sangria fresca.

Roses III
c/ Punta de la Figuera, 5
17480 Roses
972 257 315

Deixa un comentari