Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4.0! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /var/www/vhosts/usr.uvic.cat/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 3830 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4.0! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /var/www/vhosts/usr.uvic.cat/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 3830 Notice: El mètode constructor invocat per WP_Widget a Weaver_Widget_Text està desfasat des de la versió 4.3.0! Utilitzeu
__construct()
. in /var/www/vhosts/usr.uvic.cat/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 3893 Allotjaments | PurAventura

Allotjaments

Can Cruells

Can Cruells és una casa pairal de l’any 1069 ubicada a Planoles I convertida en un hotel rural perfectament rehabilitat equipat amb totes les comoditats d’un establiment rústic de qualitat amb les millors condicions de comoditat i serveis. Amb un tracte proper i personalitzat, garanteix poder gaudir d’una estada inoblidable en un entorn absolutament privilegiat.

C/ Collada de Toses, s/n, km 126
17535 Planoles
Telèfon: 972 736 399
e-mail: info@cruells.cat

Hotel Terralta

L’Hotel Terralta, envoltat de natura, presenta la típica construcció d’alta muntanya. Les instal•lacions disposen de restaurant, servei de bar, un celler excavat a la roca natural, wifi, jardí, piscina, sauna, parc infantil i sala de jocs.

C/el Baell, s/n
17534 Campelles
Telèfon: 972 727 350
e-mail: info@hotelterralta.com

Deixa un comentari