Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4.0! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /var/www/vhosts/usr.uvic.cat/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 3830 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4.0! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /var/www/vhosts/usr.uvic.cat/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 3830 Notice: El mètode constructor invocat per WP_Widget a Weaver_Widget_Text està desfasat des de la versió 4.3.0! Utilitzeu
__construct()
. in /var/www/vhosts/usr.uvic.cat/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 3893 Agenda | PurAventura

Agenda

Festes:

  • Festes del Tura: celebrades a principis de setembre a la ciutat d’Olot, estan considerades unes de les festes majors més importants de les comarques gironines i per extensió de tot Catalunya. Aquestes ten tres característiques principals: són gratuïtes, populars i al carrer.

http://www.festesdeltura.com/

Fires:

  • Fira de Sant Lluc: Datada el 1314 i d’origen ramader, és la més important i coneguda. Aquesta fira és l’aparador de l’activitat econòmica i social de la comarca, que es completa amb la fira ramadera i la fira del dibuix, totes tres es realitzen el 18 d’octubre.
  • Fira del Primer de Maig: També coneguda com la Fira de la Pimavera, és la fira complementària a la de Sant Lluc, amb activitats com els mercats de l’automòbil, de roba, d’artesania, d’andròmines i del disc. També es realitzen altres activitats com l’exposició de vehicles antics i la de cotxes tunning , o la mostra de bonsais.
  • Fira de l’embotit: celebrada el mes de març al centre de la ciutat, contempla activitats relacionades amb l’embotit i altres productes alimentaris.
  • Mercat de Nadal i Mercat d’artesania: tots dos relacionats amb el Nadal, es poden visitar durant el mes de desembre.
  • Fira del Fajol: celebrada la segona quinzena de febrer.

Deixa un comentari