Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4.0! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /var/www/vhosts/usr.uvic.cat/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 3830 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4.0! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /var/www/vhosts/usr.uvic.cat/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 3830 Notice: El mètode constructor invocat per WP_Widget a Weaver_Widget_Text està desfasat des de la versió 4.3.0! Utilitzeu
__construct()
. in /var/www/vhosts/usr.uvic.cat/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 3893 Restaurants | PurAventura

Restaurants

Rupit ofereix una cuina tradicional catalana. Una cuina rústica i de casa sense oblidar el toc de modernitat que obliga la societat actual.

Fonda Marsal
C. Manyà, 3
08569 – Rupit -Pruit
93 852 20 86

Albert:
Cuina tradicional catalana.
Camí Sant Joan de Fàbregas, 4
08569 Rupit – Pruit
93 852 20 21

Ressenya gastronòmica: Fonda Marsal

Can Marçal ofereix als seus comensals un assortit de plats al més pur estil català. Una cuina rústica i molt de casa. Un ambient acollidor i càlid per gaudir d’un bon àpat al bell mig del poblet de Rupit. Un negoci familiar que amb molt d’afecte cuida a tots als clients que s’hi acosten i que vénen des de qualsevol punt de Catalunya per poder gaudir de l’espectacularitat de la localitat. Què millor que arrodonir la jornada que fer un àpat a Can Marçal i conèixer la seva cuina i els seus plats. Uns plats senzills, però al mateix temps molt elaborats i, sobretot, fets amb ingredients d’aquí, de la nostra terra per tal de donar la màxima qualitat als seus plats.

Un restaurant amb un menjador gran, espaiós i lluminós amb una capacitat per un bon nombre de comensals. A més, cal destacar una sala privada, situada a la part superior, per festes i àpats importants per colles d’amics o famílies.

Deixa un comentari