Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4.0! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /var/www/vhosts/usr.uvic.cat/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 3830 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4.0! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /var/www/vhosts/usr.uvic.cat/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 3830 Notice: El mètode constructor invocat per WP_Widget a Weaver_Widget_Text està desfasat des de la versió 4.3.0! Utilitzeu
__construct()
. in /var/www/vhosts/usr.uvic.cat/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 3893 Restaurants | PurAventura

Restaurants

A Vic destaquen els embotits en totes les seves varietats, el licor ratafia y la confiteria a base de “pa de pessic” i els “carquinyolis”.

Bar de la Benzinera
Ctra.n-141, Km- 3,325
938861523

Restaurant Can Jubany
Ctra. Sant Hilari, s/n (Can Jubany)
Tel. 93 889 1023
Una estrella Michelin

La Pizza
Avinguda de Nostra Senyora de Montserrat, 48
08504 Sant Julià de Vilatorta
Telèfon 93 812 20 70

Ressenya gastronòmica: La Pizza

El restaurant La Pizza està situat a Sant Julià de Vilatorta, uns pocs metres després d’haver acabat la Ruta dels Molins. Aquest restaurant ofereix una gran varietat de plats, que poden anar des d’un plat de llom amb patates a un risotto de ceps.

La pizza que elaboren en aquest restaurant és d’un altíssim nivell, fa que els comensals puguin gaudir d’una veritable pizza, en tots els sentits. A més resulta un dels plats més econòmics del restaurant.

El risotto de ceps és un plat difícil d’elaborar i que el client quedi satisfet, a “La Pizza” aconsegueixen la satisfacció del client amb incentius. I és que, en haver acabat el plat, al comensal li poden venir ganes de sucar-hi pa. La salsa que aconsegueixen és un deliri pel paladar d’aquell que ha tingut la tria més encertada en la carta del restaurant.

La Pizza és un restaurant elegant i sofisticat però, alhora humil i simpàtic. El servei d’aquest establiment és excel·lent, amb uns cambrers sempre pendents que no falti re a la taula. Amb tot això es pot recomanar La Pizza com a lloc per anar a sopar.

La Pizza
Avinguda de Nostra Senyora de Montserrat, 48
08504 Sant Julià de Vilatorta
Telèfon 93 812 20 70

Deixa un comentari