Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4.0! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /var/www/vhosts/usr.uvic.cat/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 3830 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4.0! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /var/www/vhosts/usr.uvic.cat/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 3830 Notice: El mètode constructor invocat per WP_Widget a Weaver_Widget_Text està desfasat des de la versió 4.3.0! Utilitzeu
__construct()
. in /var/www/vhosts/usr.uvic.cat/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 3893 Restaurants | PurAventura

Restaurants

A l’Esquirol i a Cantonigròs hi podem trobar restaurants de cuina tradicional catalana i, sobretot, típics de la comarca d’Osona i elaborada amb productes de la terra. Hi destaquen les carns a la brasa, les amanides i plats més elaborats com els canelons o els guisats.

Ca l’Ignasi:
Cuina de temporada
C. Major, 4 (Plaça de l’Església)
08569 Cantonigròs
93 852 51 24

Àrea de serveis El Cabrerès:
Bar – restaurant
Cta. Vic-Olot, km. 15,75
08511 Santa Maria de Corcó
Tel. 93 856 81 11

Cal Carreter:
Carns a la brasa
Crta. de Vic a Olot, 12
08569 Cantonigròs
Tel. 93 852 50 03

Ressenya gastronòmica: Ca l’Ignasi
El restaurant Ca l’Ignasi de Cantonigròs ofereix una cuina de temporada adaptada a cada època i a cada comensal perquè puguin gaudir dels millors plats en cada moment.

Situat al bell mig del poble, ofereix als seus clients la cuina típica de la comarca d’osona i tradicional catalana. Carns a la brasa, guisats, amanides, peix… una gran varietat de plats per satisfer els gustos i paladars de tothom. Diferents cartes segons la temporada en la què ens trobem per tal de gaudir millor d’allò que estem menjant, ja que no és el mateix menjar-te un guisat a l’estiu que en ple hivern.

Una bona recomanació per gaudir d’un bon àpat on la qualitat i el preu van agafats de la mà.

Deixa un comentari