Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4.0! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /var/www/vhosts/usr.uvic.cat/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 3830 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4.0! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /var/www/vhosts/usr.uvic.cat/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 3830 Notice: El mètode constructor invocat per WP_Widget a Weaver_Widget_Text està desfasat des de la versió 4.3.0! Utilitzeu
__construct()
. in /var/www/vhosts/usr.uvic.cat/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 3893 Restaurants | PurAventura

Restaurants

La ciutat de Vic és coneguda arreu de Catalunya i Espanya per la qualitat de la seva carn de porc. El visitant de la comarca no pot marxar sense haver provat una autèntica llonganissa i haver gaudit d’un àpat de carn a la brasa. Els més llaminers han de saber que el pa de pessic, un pastisset dolç amb textura de magdalena, és també típic de Vic.

Restaurants:

El Petricó:

Carn a la brasa i cuina de mercat.
c/Arquebisbe Alemany, 41.
938 833 771
Entre 15 i 20 euros.

Mamma Meva:

Cuina italiana i creativa.
Rbla. Passeig, 61.
938 863 998
Entre 10 i 20 euros.

El Bohemi:

Restaurant de tapes d’autor.
Plaça de la Pietat, 7.
938 891 222
Entre 20 i 25 euros.

Ressenya gastronòmica:

Restaurant Bo: alternativa a Vic

El menú diari de migdia de 10’90 € i el menjar per emportar aconsegueixen equilibrar el preu amb la qualitat.

El Restaurant Bo de Vic, obert l’any passat a la ciutat de Vic, és un nou concepte de restauració que uneix plats elaborats per emportar i també menús diaris de migdia, de nit i a la carta. Si bé el preu dels plats a la carta pot semblar excessiu –les amanides i entrants, al voltant de 8 € i els segons plats entre 12 € i 15 €–, la qualitat dels productes és acceptable. Tot i així, és amb l’import ajustat del menú del migdia quan s’assoleix el preuat equilibri entre qualitat i preu.

Per començar, una amanida d’enciams variats que decepciona per la poca quantitat d’ingredients addicionals: un raquític ou dur de guatlla, que per dimensions ja és minúscul, dos únics tomàquets cherry tallats per la meitat, i un petit testimoni de ceba i de pastanaga ratllada. La poca varietat d’ingredients fa que l’amanida esdevingui interminable.

El segon plat, un arròs de muntanya amb costella de porc i conill. El principal problema del plat és que arriba fred a taula. Malgrat això, és destacable el bon gust que té. La ració, però, podria ser una mica més generosa. El pa acabat de fer per acompanyar el dinar és de bona qualitat.

Pel que fa a les postres, la delicada mousse de llimona en forma de pastís fa finalitzar l’àpat amb bon gust de boca. La textura entre freda i tèbia fa que el pastís s’acabi desfent al paladar. Aquest plat és, per tant, molt recomanable.

El servei és atent, però no està gaire ben informat sobre els ingredients de cada plat. Per exemple, el cambrer va anunciar a la taula que l’amanida incloïa tonyina, i, en canvi, no n’hi havia. D’altra banda, també són excessivament insistents en el fet d’evitar les taques a les tovalles, recomanant constantment deixar l’ampolla de vi a sobre d’un plat metàl·lic o les vinagreres a sobre un tovalló de paper.

En definitiva, el restaurant Bo de Vic és un establiment ambiciós en concepte i estètica, però que hauria d’intentar millorar la relació qualitat-preu, especialment en la carta. Afortunadament, el restaurant és encara molt nou i es pot plantejar perfectament aquest canvi de rumb. A part d’això, és una opció a tenir en compte per fer un menú de migdia al centre de Vic.

Restaurant Bo
Rambla Sant Domènec, 18
08500 Vic
93.885.42.92

També plats per emportar

Preu menú midgia: 10’90 €; menú nit: 17’00 €; carta: 25 €

One Response to Restaurants

  1. Anna Diaz says:

    Bona opció la del Bohemi 😉

Deixa un comentari