Notice: add_custom_background és obsolet des de la versió 3.4.0! Usa add_theme_support( 'custom-background', $args ) com a substitució. in /var/www/vhosts/usr.uvic.cat/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 3830 Notice: add_custom_image_header és obsolet des de la versió 3.4.0! Usa add_theme_support( 'custom-header', $args ) com a substitució. in /var/www/vhosts/usr.uvic.cat/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 3830 Notice: El mètode constructor invocat per WP_Widget a Weaver_Widget_Text està desfasat des de la versió 4.3.0! Utilitzeu
__construct()
. in /var/www/vhosts/usr.uvic.cat/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 3893 Agenda | PurAventura

Agenda

Les cites més importants del calendari de Vic són aquestes:

-Mercat del Ram: Març-abril (varia segons l’any). Fira en què la ramaderia és la protagonista.

-Festa Major: Sant Miquel és el patró de la ciutat. El dia de Sant Miquel, el 5 de juliol, és festa major a la ciutat.

-Mercat de Música Viva de Vic: Durant 4 dies de setembre, pels volts del 15, Vic esdevé el nucli de la música a Catalunya. Concerts per a tots els gustos en un marc incomparable.

-Mercat de Muntanya Activa de Vic: Aquest any 2010 es va renovar per complet, tot convertint la ciutat en un parc temàtic del lleure de muntanya.

-Mercat Medieval de Vic: La gran cita del Pont de la Puríssima. Cada any atreu centenars de milers de visitants disposats a celebrar el passat medieval de Vic.

Deixa un comentari