• Raquel Díaz, estudiant de periodisme, nascuda a Roses, li dóna un toc literari a la nostra pàgina. Li agraden les novel·les de misteri intriga, però sempre troba un moment per a llegir els clàssics. Una de les millors obres per ella és Cien años de soledad .

 

  • Sònia Martí López, estudiant de periodisme, nascuda a l’Hospitalet de Llobregat, però la seva segona casa és Barcelona. S’ocupa de la part artística, ja que ha treballat en el museu Picasso, i l’hi va interessar molt aquest món. Les seves obres preferides són Guernica de Picasso i El Crit de Munch.

 

 

  • Laura Rodríguez Moreno, estudiant de periodisme, nascuda a Granollers, és la que s’encarrega de la part musical de la nostra pàgina. Toca la guitarra i és la cantant d’un grup de música pop. Les seves preferències musicals giren entorn a la música anglosaxona amb artistes com John Lennon i Janis Joplin.

 

  • Marta Vila Fernàndez, estudiant de periodisme se’n encarrega de la part cinematogràfica i teatral. Aquesta berguedana s’apassiona amb els drames i pel·lícules de misteri. Si hagués d’escollir la millor pel·lícula seria La Milla Verde.  La millor obra teatral que ha vist ha estat Romeu i Julieta.

 

  • Montse Aguilar Garcia, estudiant de periodisme, nascuda a El Masnou, s’encarrega de les xarxes socials i l’àmbit fotogràfic. Amant de la fotografia, en concret del fotoperiodisme. Si hagués de citar un fotoperiodista com a referent, James Natchwey.

 

 

Cal destacar, però, que totes farem col·laboracions espontànies amb els diferents apartats del lloc web.