“Qui és qui a Catalunya” podeu trobar diverses entrevistes a personalitats de Catalunya, relacionades  amb el món de la cultura, i amb moltes experiències laborals i personals que volen explicar a tothom. En aquesta pàgina s’hi pot trobar entrevistes a actors de sèries catalanes, cantants, pintors, cuiners, escriptors, entre altres. Esperem que us agradi. Si us canseu de llegir sempre podeu seguir els nostres vídeos. De moment tenim:

· Entrevista a Andrew Tarbet

Andrew Tarbet és un actor procedent de Boston que per qüestions personals s’ha traslladat a Barcelona. Actualment, participa de forma activa en nombroses obres de teatre, però el seu punt àlgit com a actor reconegut a Catalunya ha esdevingut gràcies al seu paper de “Peter” a la coneguda sèrie “Infidels”.

 

· Entrevista a Nandu Jubany

Nandu Jubany és un dels personatges catalans més rellevants dins del món de la gastronomia. Al llarg de tots els seus anys de trajectòria laboral, ha defensat la cuina tradicional que, tot i que en molts casos l’ha tatxat de clàssic, l’ha acabat portant cap al prestigi culinari mundial.

 

 

· Entrevista a Cesk Freixas

Cesk Freixas és un dels músics catalans més populars i reivindicatius de l’actualitat. Després de molts anys de dedicació, l’artista va aconseguir arribar a l’èxit amb la cançó “La petita rambla del poble sec”. Clickcultura va tenir la possibilitat d’entrevistar en profunditat al músic al plató de la Universitat. Al llarg de la trobada, es van tractar temes diversos relacionats amb la música catalana de l’actualitat, la seva carrera i aspectes d’ell.

·  Entrevista a Pep Sala

Pep Sala és una de les figures més importants en l’actualitat de la música catalana. Després d’arribar al seu punt àlgid dins d’aquest món amb el grup “Sau”, va decidir dedicar-se plenament a la seva carrera en solitari, que l’ha acabat portant a alguns dels escenaris més coneguts de Catalunya.

 

 

· Entrevista a Pep Plaza

Pep Plaza és reconegut per la seva capacitat d’imitar a tot tipus de personatges. Actualment, el paper més important que està duent a terme és el de Pep Guardiola al programa Crackòvia. Paral·lelament, està realitzant un espectacle titulat “Clònica d’humor” per tota Catalunya en el qual interpreta diferents personalitats reconegudes d’arreu del món.

· Entrevista a Paco Ballesteros

paco ballesterosPaco Ballesteros és un pintor valencià que després d’haver viscut tota una vida destinada a la seva més apreciada passió, la pintura, i haver viscut durant anys a França i a Itàlia va instal·lar-se al municipi osonenc d’Aiguafreda a principis de l’any 2000. Actualment, està treballant en un dels seus grans projectes, “La Frau”, la seva residència i, a la vegada, el seu treball artístic més innovador.

· Entrevista a Albert Adrià

Albert AdriàAlbert Adrià, germà del prestigiós Ferran Adrià, és un dels cuiners amb més renom de tota Catalunya. Natural de L’Hospitalet, compta amb una dilatada i reeixida trajectòria dins del món de la gastronomia. Autor de diversos llibres i valedor de múltiples premis i reconeixements, el sempre innovador cuiner i reposter acaba d’engegar el seu últim projecte: “Tickets”

 

· Entrevista a l’Àvia Remei

La cuinera mataronina, coneguda com l’Àvia Remei, presenta el seu darrer llibre, on hi recopila 100 receptes dels postres més tradicionals de la cuina catalana, “Les millors postres de l’Àvia Remei”. L’objectiu  d’aquesta darrera proposta gastronòmica és conservar la cuina catalana tradicional. Una de les novetats que hi inclou és un apartat ple de trucs i advertiments que cal conèixer a l’hora de cuinar qualsevol plat.