La 16ª Mostra Internacional de Cinema Gai i Lèsbic de Barcelona va arribar a l’Institut Francès de Barcelona el passat 28 de juny i finalitzarà el proper 9 de juliol. L’inici de la Mostra es fa coincidir amb una data tan significativa per al col·lectiu gai, lèsbic i transsexual com és el 28 de juny, diada en què el col·lectiu reivindica els seus drets i principis.

Enguany, el president del Casal Lambda, Santos Félix, entitat organitzadora d’aquesta darrera edició, afirma que l’àmbit temàtic en què es centrarà aquest any la Mostra farà referència al món de la dóna, concretament, a la feminitat.

Es podrà gaudir de curtmetratges, documentals i llargmetratges procedents d’arreu del món, com Dinamarca, Suïssa, Brasil, Filipines, Canadà, etc.

Aquest festival és una alternativa a l’hora descobrir noves variants del cinema, que moltes vegades no són tan comercialitzades ni reconegudes social i públicament.