La Pegatina, un dels grups musicals amb més projecció a Catalunya, serà l’encarregat d’amenitzar la festa major de Rubí el proper dissabte gratuïtament a les 24h a l’Escardívol.

La Pegatina es caracteritza per ser una banda catalana de rumba que ofereix un tipus de música pròpia per a tots aquells amants de la festa. Va néixer l’any 2003 tot i que a partir de 2006 va popularitzar-se per tota Catalunya i per algunes províncies d’Espanya. El seu primer disc Al carrer! va sortir a la llum l’any 2007 i va rebre col·laboracions d’artistes com Manu Chao. L’àlbum va barrejar cançons en tres llengües diferents: el castellà, el català i el gallec. El seu segon treball discogràfic, Via Mandarina, va aparèixer l’any 2009 i va sonar per Espanya, Anglaterra, França, Alemanya i Suïssa, entre d’altres països. En aquest mateix any, el grup va rebre el premi al millor artista pop/rock ortorgat per la revista Enderrock.
En aquest ocasió, La Pegatina presentarà el que ha estat el seu tercer disc, Xapomelön, que ha sortit recentment al mercat. Després d’haver realitzat una sèrie de concerts per Rotterdam, Saragossa, Madrid, Montcada i Reixac i Badalona; el grup aterrarà amb força a Rubí, una localitat que fa anys que frisa per poder gaudir d’un concert d’ells en primera persona.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UY7CSscOxHQ&feature=player_embedded[/youtube]