La companyia Obskené, apareguda l’any 2008, proposa una alternativa humorística per poder sobreviure la crisi en què vivim actualment. El Teatre Gaudí acull fins el divendres 29 de juny una de les estafes més grans que podria viure la NASA amb l’obra “Buenos Aires”.

Aquesta comèdia, dirigida per Ricardo Soler, presenta les peripècies i les anècdotes que viuran quatre companys de pis de Buenos Aires a l’hora d’estafar a l’agència espacial estatunidenca.

Un professor de física desocupat, un jove gal·lès, una agent immobiliària i una aspirant a pintora planegen fer creure a la NASA que l’interior del quadre “El crit” de Munch s’hi amaga la codificació d’una fórmula secreta que permet convertir l’heli en aigua. El seu objectiu és assolir els seus somnis i fugir de la seva situació actual.

L’actriu Constanza Aguirre ha guanyat el Premi a la Millor Actriu durant la 15ª Mostra de Teatre de Barcelona per la seva excel·lent interpretació en l’obra.