Durant els propers dies 8, 9 i 10 de juliol Torelló tornarà a omplir els seus carrers de música, espectacles i peces audiovisuals. La 14ª edició del FESTUS arriba a Osona amb més força que mai. Els carrers del municipi seran l’escenari principal de totes les activitats: espectacles de dansa, teatre, circ, pallassos, poesia, humor, música, arts plàstiques, etc.

Un any més, el festival jove d’arts al carrer oferirà tots els espectacles gratuïtament, amb la finalitat d’arribar a un públic més divers i extens.

L’objectiu d’aquest festival d’estiu consisteix a atraure nous públics a consumir i gaudir dels productes culturals que els envolten. Per això, es comptarà amb la participació de d’artistes procedents de diferents disciplines artístiques contemporànies, classificades en tres grans blocs: Música, Arts escèniques i Arts visuals.