Amb motiu de l’Any Internacional dels Boscos, les biblioteques de Granollers i de Canovelles han seleccionat més d’un centenar de llibres de tots els gèneres que tracten de temes relacionats amb els boscos des de diferents punts de vista (ecològic, poètic, popular…) i que es recullen en una exposició anomendada Les mil cares del bosc.

Amb la cita “El bosc com un calidoscopi, amb infinitat de matisos i colors, que ja hi era abans que nosaltres pobléssim la terra i que, si li ho permetem, ben segur que ens sobreviurà”, es pretén introduir a la població de la zona en aspectes relacionats íntegrament amb la natura.

Les biblioteques de Can Pedrals, Roca Umbert i Frederica Montseny exposaran de juny a setembre Les mil cares del bosc, un recull d’obres de temàtica ambiental relacionades amb els boscos que de ben segur donarà molt de què parlar a tots aquells ferms seguidors de la literatura.

8 CLICKS