Xocolates Creo obre nous mercats fora de l’Ebre

 

Xavier Benet propietari de Xocolates Creo

Xavier Benet propietari de Xocolates Creo

Xocalates Creo ha estat durant dècades una marca reconeguda de producció de xocolata a la pedra, de forma totalment artesanal. La distribució de Creo, que el 2012 va produir 35.000 pastilles de xocolata, es fa bàsicament a les Terres de l’Ebre i el Baix Maestrat, però l’empresa es planteja ara obrir nous mercats per poder subsistir. “Hem de saltar el coll de Balaguer si volem que l’empresa tingui continuïtat i sigui viable”, assenyala Xavier Benet, propietari de Xocolates Creo.

És a dir que Creo ja ha tocat sostre a l’Ebre i no hi ha més mercat per créixer, ni uns consumidors disposats a pagar més per una xocolata tradicional i de proximitat, per la qual cosa l’empresa mira el mercat de l’àrea metropolitana de Barcelona com a una opció per ampliar la quota de mercat.

Xocolates Creo va iniciar les primeres proves de fabricació l’estiu del 1941, en un magatzem del barri de Ferreries, a Tortosa. I va ser l’any 1955 quan la societat empresarial es va dissoldre i un altre xocolater del municipi, José María Benet (el pare de Xavier Benet), va comprar la patent dels productes, la maquinària i la marca.

veure contingut complet 

Deixa un comentari