Caracas serà la seu de la Fira Internacional del xocolata 2013

Teatre Teresa Careno

Teatre Teresa Careno

La primera edició de la Expo-Feria Internacional del Chocolate 2013 on es reuniran destacats artesans, emprendedors, productors, empresaris i Chefs Chocolatier, es realitzarà entre el 28 i 30 de juny a la capital de Veneçuela. A l’esdeveniment, que es durà a terme al capitalino Teatre Teresa Carreño, participaran també productors d’altres països i exportardors de cacao.

La presidenta de la ‘Fundació Nuestra Tierra’, Leudys González, va explicar que l’esdeveniment busca promoure la reconeguda qualitat del cacao veneçula, reafirmar l’experiència artesanal tecnològica en l’elaboració del xocolata de altíssima qualitat, realitzat amb matèria prima orginal d’aquest país.

Gonzàlez va matisar que també busquen recolzar el petit productor, incentivant els contactes entre les institucions públiques i privades.

A part, esperen donar a conèixer el gran auge que està experimentant el sector del cacau i xocolater d’aquesta nació sud americna, formalitzant el seu important posicionament en els mercats mundials.

veure el contingut complet

Deixa un comentari