XOCOLATA: DOLÇ MÈTODE PER PREVENIR L’ICTUS

 

DSC03032

La xocolata disminueix el risc d’Ictus

Un estudi informe que consumir una quantitat moderada de xocolata cada setmana pot estar relacionat amb un menor risc d’accident cerebrovascular o ictus als homes. L’informe, que publica Neurologu, assegura que els homes que prenguin xocolata de forma regular tendeixen a tenir un menor grau d’ictus que els que si que ho fan.

La coordinadora de l’estudi, Sussana C. Larsson, del Karolinska Institute a Estocolm (Suecia), va explicar que mentre alguns estudis apunten que el xocolata pot ajudar a la salut cardiovascular el seu article analitzar si el xocolata pot ser beneficiós en la reducció de ictus en els homes.

Els investigadors van analitzar a 37.103 homes suecs d’edats entre 49 i 75 anys i se’ls hi va preguntar sobre la seva alimentació i se’ls va avaluar la freqüència en què consumeixen diversos aliments i begudes entre els quals el xocolata.

veure el contingut complet

Deixa un comentari