Qui som?

Si us agrada combinar el turisme amb la lectura i navegeu per internet, segur que us haureu adonat que la majoria de llocs web sobre rutes literàries se solen centrar en els autors. Tips de trobar rutes que et porten de la casa natal als monuments dels escriptors i del museu personal a les seves tombes, aquests caminadors de paper vam decidir crear-ne unes altres que et permetessin conèixer els hipotètics llocs on se suposa que es desenvolupa l’acció, on viuen els personatges, on passen aquells punts de la trama que més ens emocionen.

Som set estudiants de la Universitat de Vic (n’hem perdut un pel camí… de paper) i aquest és el nostre projecte de les assignatures Comunicació Digital Interactiva i Taller de Comunicació interactiva. Entre finals del 2011 i principis del 2012 començàvem a esbossar el projecte, a dibuixar el nostre camí de paper, amb l’objectiu d’oferir rutes literàries a Catalunya centrades en els personatges i els espais de la trama.

I ho farem a través de vídeos, àudios, mapes, galeries d’imatges, entrevistes a escriptors i personatges coneguts. Però també gràcies als vostres comentaris que ens podeu deixar via Facebook i Twitter, des d’on ens podeu contactar, i que nosaltres recollirem a la secció “Caminadors”. Com veieu, el portal es divideix per gèneres literaris que, al seu torn, estan organitzats per zones. És la manera més convenient per facilitar la cerca de les vostres rutes preferides. Heu de saber, també, que a la secció “El paper”, hi trobareu notícies i entrevistes, a banda de les rutes. Serà com el nostre newspaper. Esperem que poguem fer junts les rutes literàries dels vostres somnis. Els Camins de paper que més us agraden.

Deixa un comentari