Les nits d’estiu, entre música i història!

Des de 2005 la ciutat de Vic ofereix als seus habitants una nova manera de visitar els museus. I és que, des del 14 de juliol, la ciutat osonenca obra la setena edició de Música&Art als museus de Vic, un esdeveniment on la música i les arts són les protagonistes principals de les nits d’estiu, sempre, dins els museus de la ciutat osonenca. D’aquesta manera, conèixer els continguts de les galeries va lligat amb poder gaudir de concerts, un plaer pels sentits difícil d’igualar.

El tret de sortida d’aquesta edició arribarà el dia 14 de juliol i vindrà de la mà de la formació Pressax, els quals interpretaran obres de Dvorjäak, Gershwin i Iturralde dins el Museu Espiscopal de Vic, que romandrà obert de 21.00h a 23.00h de la nit. El mateix museu, ofereix dimarts 19 de juliol un concert de l’Europa Cantat, les corals infantils d’arreu del món. Tots aquests esdeveniments, sempre estaran acompanyats d’una explicació per una guia de cada museu determinat on tingui lloc.

A partir d’aquestes dates, totes aquelles persones que no vulguin perdre’s aquesta oportunitat, podran comptar amb 5 cites més amb l’art. Passa les nits d’estiu escoltant, mirant, passejant i sobretot gaudint.

Post Tagged with  , ,