Mishima escalfa el Foramuralla

Diumenge 27 de maig, el grup Mishima presentarà el seu nou disc L’amor feliç en un dels espais més emblemàtics de la capital osonenca: la plaça de la catedral de Vic. Sense escenari i just a sobre de l’escalinata de la catedral, amb una plaça completament tancada. Aquests són els ingredients amb els que comptarà el grup barceloní format el 1999, plat que servirà de preludi del proper Foramuralla 2012, encara sense data concretada.

L’amor feliç és el sisè disc de la banda catalana i el que serveix per consolidar Mishima com els pioners de l’indie en català. Aquest nou disc emfatitza l’estil personal sòlid i madur exposat als anteriors treballs. El grup barceloní ha pogut produir el seu últim disc amb un pressupost més elevat i,per tant, això ha permés que les cançons que el formen comptin amb un so dels teclats i de les guitarres molt millorat des del fa poc Ordre i Aventura (2010). A més, L’amor feliç incorpora, per primera vegada, la combinació de músiques diferents mitjançant instruments de vents i afegint veus corals. Aquest nou disc pretén ser un projecte de cançons dedicades a l’amor en les seves múltiples formes: la por, la desconfiança, l’amor filial o la impossibilitat d’assolir aquest amor feliç que dóna nom a l’àlbum, entre altres expressions del sentiment més popular del món.

La capital osonenca acollirà un dels espectacles més esperats pels amants de la música indie en catal, en un escenari emblemàtic que serà l’encarregat de donar forma a la presentació oficial de L’amor feliç i particular de Mishima, el grup català pioner en aquest gènere musical.

Gaudeix del videoclip del single L’última ressaca:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SSqQsdJ4kr0&feature=relmfu[/youtube]
Post Tagged with