Les magdalenes de Cal Tuset

Cal Tuset ofereix les magdalenes amb més personalitat, consistència, esponjositat i amb els farcits més saborosos i de gran qualitat. Aquests dolços són únics al mercat i, fins avui, Cal Tuset ha desenvolupat 24 varietats. Tot i això, es segueix experimentant per trobar noves combinacions i nous gustos, respectant sempre el seu objectiu: la naturalesa del producte.

Cal Tuset va iniciar el 1989 la seva activitat com a forners a Badalona. El 1995 van traslladar el negoci gastronòmic a Castellfollit de la Roca, a la Garrotxa, i va ser en aquest moment en què va néixer Cal Tuset. Inicialment es fabricaven les típiques magdalenes rodones, però l’objectiu de Jordi Tuset era convertir aquests dolços en un àpat atractiu, deliciós i especial per als clients, de manera que els hi semblés idoni per menjar a qualsevol hora. Així doncs, neixen les magdalenes de Cal Tuset, les quals comptaven amb una mida molt superior a les tradicionals, amb quatre puntes i farcides d’una gran varietat d’aliments com, per exemple, xocolata i poma.

Cal Tuset ha aconseguit estendre’s en els darrers anys, de manera que ja compta amb quatre botigues més situades a Vic, Terrassa, Girona i Castelldefels. Pel que fa a la seva compra, les magdalenes es poden obtenir per unitats o en caixes de sis i s’han convertit en un bon regal per a persones llamineres, a més es poden aconseguir des de la mateixa pàgina web gràcies a la botiga on-line. Si tastes aquestes magdalenes has de saber que també són anomenades les del bebé. Tendresa, suavitat i familiaritat són els valors que descriuen millor aquest producte.

Cal Tuset a Vic

C/Jacint Verdaguer, 1

Telèfon 938 835 676

Contacte: info@caltuset.com

Post Tagged with  ,