Escenaris

Descobreix les localitzacions de les pel·lícules més famoses rodades a Barcelona. A més, troba rutes, informació dels monuments més emblematics de la ciutat i compara els seus escenaris!

Ruta del cine

Com bé sabem Barcelona és una de les ciutats més visitades del món. Concretament es troba en la setena posició en el rànquing mundial. Però quins son els motius pels quals la gent tria aquesta ciutat per fer turisme?

Doncs, principalment pel seu nivell arquitectònic, també a nivell gastronòmic, esportiu i des de fa uns anys el fet d’aparèixer en nombroses pel·lícules ha atret al sector més cinèfil a visitar la ciutat.

Per això l’oficina de turisme de Barcelona té una pàgina web en la que es poden trobar tot de rutes per trobar els monuments, carrers i altres llocs que apareixen a les pel·lícules.

A continuació aniran apareixent un recull de les rutes creades per a algunes de les pel·lícules que hem analitzat en aquest bloc, que ajuden a fomentar el turisme a la ciutat.

Monuments

La ciutat de Barcelona té tot un seguit de monuments importants i reconeguts a nivell internacional com la Sagrada Família, l’escultura de Cristòbal Colom, el Tibidabo, Montjuïc, i d’altres que són més recents com la Torre Agbar que ja comença a ser una més dins l’ skyline de la ciutat.

Si voleu conèixer els monuments que més agraden als directors de cinema no us perdeu les entrades d’aquesta secció en la que situarem aquestes localitats en el mapa de la ciutat i explicarem la història d’aquests.

Compara!

En algunes pel·lícules les localitats que es mostren a la gran pantalla canvien, i en alguns casos molt, de la realitat. Un clar exemple és el de la pel·lícula El Perfum, en el qual adapten la ciutat al segle XX.

En aquesta pàgina trobareu l’escenari de la ciutat comparada amb l’escenografia de diverses pel·lícules.