Salvador (Puig Antich) — Fitxa

El 2 de març de 1974, el jove anarquista, militant del Moviment Ibèric d’Alliberament, Salvador Puig Antich, va esdevenir l’últim pres polític executat a Espanya mitjançant el “garrot vil”. La pel•lícula explica la seva història i la dels intents desesperats de la seva família, companys i advocats per evitar la seva execució.

Salvador (Puig Antich)

Caratula de la Pel·lícula extreta de la pàgina web viquipèdia

Any: 2006
Durada: 134 min.
País: Catalunya
Director: Manuel Huerga
Guió: Lluís Arcarazo
Música: Lluís Llach
Fotografia: David Omedes
Productora: MediaPro / Future Films

Repartiment: Daniel Brühl, Tristán Ulloa, Leonardo Sbaraglia, Leonor Watling, Ingrid Rubio, Celso Bugallo, Mercè Sampietro, Olalla Escribano, Carlota Olcina, Joel Joan

 

Sinopsi:
El 2 de març de 1974, el jove anarquista, militant del Moviment Ibèric d’Alliberament, Salvador Puig Antich, va esdevenir l’últim pres polític executat a Espanya mitjançant el “garrot vil”. La pel•lícula explica la seva història i la dels intents desesperats de la seva família, companys i advocats per evitar la seva execució.

Fitxa a Filmaffinity

Fitxa a IMDb

Tràiler

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=iqCyiFob5iA&w=853&h=480]

Deixa un comentari