En Floquet s’escapa per la ciutat!

Per als més petits també hi ha pel·lícules rodades a la ciutat de Barcelona. El floquet de neu n’és un clar exemple. Aquesta pel·lícula d’orígen català que mostra la vida del famós floquet de neu mostra diferents llocs de la ciutat. Entre ells el Zoo de Barcelona, el barri de Sarrià i els diferents monuments de Gaudí com ho és el Parc Güell.

En el fotograma que ve a continuació es pot veure al Floquet de Neu al Parc Güell, el qual és un dels parcs més importants i turístics de la ciutat. Va ser construït per Antoni Gaudí des del 1900 fins al 1914, ara ja fa 100 anys, però no va ser fins al 1926 que es va inaugurat com a parc públic de la ciutat.

El 1984 aquest parc va ser declarat patrimoni de la humanitat per la UNESCO, donat a les seves dimensions que el fan ser un dels parcs arquitectònics més grans del sud d’Europa.

L’estil del parc segueix el modernisme de l’època que va marcar un abans i un desprès a la ciutat comtal la qual va quedar impregnada d’aquest art a diferents edificis de la ciutat.

Parc Güell
Fotograma de la pel·lícula de Floquet de Neu
Panoràmica porta principal
Panoràmica porta principal

Deixa un comentari