«

»

Próxims concerts de Skarxofa Roja

Scarxofa Roja va actuar dissabte dia  9 de Juny a Mataró, aquell dia va presentar el seu nou disc. Skarxofa Roja comença amb força i amb ganes de donar-ho tot durant l’estiu, encara no tenen programats tots els concerts que faran a l’estiu però els diuen que de mica en mica aniran sortint ja que és l’època on molts pobles celebren les seves festes populars. Ells estan disposats d’anar a qualsevol poble per tal de donar-se’n conèixer i que tothom s’ho passi bé amb la seva música. Volen cridar l’atenció i fer molt de ressò amb totes les seves cançons. Així ho van fer en el passat concert i més a més van donar un bon sabor de boca. L’ajuntament de Mataró van quedar contents. Els pròxim concert serà el 24 de Juliol a les 22 hores a Lloret de Mar, sa Caleta.

Leave a Reply