«

»

Doble concert a Ca la Nati

Ca la Nati prepara un cap de setmana molt musical. I és que ha programat un doble concert amb la presència de The Perfect Fool el divendres dia 15 i els Amants de Lulú dissabte dia 16. En ambdós casos la música començarà a dos quarts de dotze de la nit.

The Perfect Fool és un grup de pop terrassenc liderat per per Albert Alegre i format per Xavi Isern, Pau Soler, Albert Aran i Moisès Cuadrado.

El seu primer disc homònim el van publicar el 2004 mentre que el segon treball, Footprints, va veure la llum el 2006 després d’una acurada masterització als estudis Abbey Road de Londres. A Sant Joan presentaran el seu tercer i darrer treball, Simply Therapeutic, publicat a finals de 2010.


Dissabte serà el torn dels Amants de Lulú.

Un quartet d’arrel catalana format entre altres pel queralbí Adrià Bonjoch que composa a partir dels tresors folklòrics de la tradició clàssica gitana i jueva.

Fusiona elements de jazz, música clàssica i folk en el mateix concert.

No us ho perdeu, valdrà la pena!

Leave a Reply