«

»

Tilde treu disc

El grup musical Tilde ha llençat la seva primera autoproducció. El disc promet pop rock i molta il·lusió sota el nom de “La compra del Mes”. Conté 10 cançons que desperten diverses emocions i recorden a artites de molts estils, com Nena Daconte, temes de pop amb tocs d’aire fresc i pinzellades de rock. La cançó “Trenes a pavor” ens delecta amb ràfegues de rock de la mà de The Cure. Altres temes més acústics i amb ritmes més clàssics i moviments de guitarra, aposten per la interpretació de la veu i una experimentació sonora.

A aquestes alçades, el grup Tilde aposta per l’estil i els temes dels 80 i les influències d’altres grups i cantants. Tot i això, el disc continua amb la seva línia entre pop i rock. Sens dubte, l’èxit en els concerts del grup amb aquest dics està assegurat. Tilde té molta experiència en petits concerts en directe, els quals prometen un viatge de les emocions i els sentiments propis del grup.

No us perdeu el videoclip realitzat als carrers de Barcelona del primer single de Tilde, Puertas por abrir:

[youtube width=”780″ height=”470″]http://www.youtube.com/watch?v=kdW27E_xJP4&feature=related[/youtube]

“La compra del Mes”:

  1. La navaja del barbero
  2. Puerto por abrir
  3. Trenes a pavor
  4. Otra verdad
  5. Hoy los niños duermen fuera
  6. Animado ser
  7. Bienvenida
  8. Apostar
  9. Carta de un payaso

10.Suceden

Leave a Reply