«

»

Odio París, de gira

El quintet barceloní, Odio París, continua la seva gira durant l’estiu! Si no heu pogut escoltar la seva sorollosa i innovadora música en directe, encara hi sou a temps. Mesos enrere, el grup de música va llençar el seu primer disc al mercat i amb ell, va iniciar la seva gira arreu d’Espanya. Van debutar a Donosti i van seguir amb altres ciutat com Oviedo, Barcelona o Múrcia. Però, tot i que ja queda molt poc per acabar-la, encara podem gaudir de dos concerts al mes de juliol i agost:

– 21 de juliol, Alburquerque, Badajoz: durant el Festival Contempopránea 2012, el dissabte 21 estaran al passeig de las Laderas de Alburquerque de Badajoz, juntament amb altres grups. Si voleu més informació sobre el festival i el concert del grup Odio París, podeu visitar la pàgina oficial del festival Comtempopránea.

– 9-12 d’agost, Aranda de Duero, Burgos: tancaran la seva gira al Festival Sonorama Ribera 2012 que es celebra, com cada any, al recinte d’Aranda de Duero de Burgos. Compatiran escenari amb altres grans grups com Love of Lesbian o Russian Red. Si encara no heu comprat les entrades, podeu aconseguir-les a les pàgines de Atrapalo o Ticketmaster.

Leave a Reply