«

»

Nominats a artista revelació

La carrera musical de Odio París va viento en popa! El quintet procedent de Barcelona està nominat a artista revelació dels Premios de la Música Independiente en la seva quarta edició. Odio París es troba entre els cinc finalistes de la categoria d’artista revelació, juntament amb Disco Las Palmeras, Dolores, La Familia del Árbol i Reina Republicana. Després d’un procés previ de selecció per un jurat professional, ara són els fans, familiars i amics qui necessiten els seus vots.

Només heu d’entrar a la pàgina oficial dels Premios de la Música Independiente i registrar-se. A continuació, buscar els finalistes de la categoria d’artista revelació i tan sols és un click al vostre grup preferit. Encara us ho esteu pensant? No dubteu: voteu a Odio París!

Leave a Reply