«

»

Concert a Sevilla

Ja tenim pròxim concert del grup Tilde! El proper 30 de juny, el quartet de pop-rock viatja a Sevilla per presentar el seu primer àlbum “La compra del mes”.

El grup català estarà a la Sala Malandar de la capital andalusa a partir de les 21.30h. Sens dubte, la carrera musical de Tilde està pujant com l’espuma. Poc temps després de treure el seu primer disc, no només toquen a les sales i festivals de Catalunya, sinó que ja travessant fronteres. A partir d’ara podem gaudir de les seves noves cançons a altres indrets espanyols.

Tot i que el preu encara no està confirmat, ells no faltaran a la seva cita a la ciutat andalusa. Recordeu, us hi esperen a la sala Malandar de Sevilla, dissabte 30 de juny. Us anirem informant de les noves notícies!

Aquí us deixem la direcció de la Sala Malandar:

Av Torneo, 43, 41002 Sevilla

954 37 01 88

Leave a Reply