urlDesprés d’un dia atrafegat, segur que el que menys et ve de gust és posar-te el davantal, treure les paelles i començar a cuinar … Oi? O potser disposes del temps i la motivació, però en obrir la nevera t’adones que et falten els ingredients bàsics per cuinar el teu plat preferit i el supermercat fa una hora que està tancat… Aquestes són les fases clau per caure en la nova revolució dels “Take Away“.

Menjar a domicili, el comodí ideal per tots aquells que sense moure’s de casa, de l’oficina, del sofà, poden trobar restaurants que ofereixen menjar a domicili al seu voltant, consultar la seva carta, llegir opinions de clients i fer la comanda triant la seva forma preferida de pagament.

No, no cal buscar el telèfon o menú del restaurant de la cantonada al teu ordinador, o buscar el número de telèfon per fer la comanda. Demanar menjar a domicili és avui dia més fàcil que mai gràcies a les aplicacions mòbils.

Diferents Opcions

Entre les opcions que hi ha, trobem des de la típica modalitat de fer comandes a domicili o recollir el menjar al mateix local, només seleccionant el restaurant tenint accés d’aquesta manera a la carta amb els preus o també la possibilitat que ens ho portin a casa afegint la nostra direcció, en cas que hi hagi un menú del dia també es mostra en l’app.

appetitos_a_un_clic_de_su_comida_preferidaEl que més sorprèn és l’opció d ‘ “arribar i menjar” amb la qual podem realitzar una reserva en qualsevol restaurant que aparegui amb la singularitat que es poden seleccionar els plats que voldrem perquè ens serveixin en el moment que ens asseguem. D’aquesta manera evitem l’espera si hi ha molta gent al restaurant.

Finalment tenim la possibilitat de reservar una taula com solem fer per telèfon però sense necessitat de cridar i gastar diners, simplement triar el lloc i la reserva arribarà al restaurant sense problemes on ens atendran a l’hora que triem.

També cal destacar que el món de les apps ens ofereix un seguit d’ofertes i promocions per a tots els llocs que apareixen a l’aplicació que suposen un estalvi considerable a l’hora de menjar fora.

Les Tres Apps Més Destacades

la-nevera-roja

La Nevera Roja és una de les apps més conegudes dins la seva categoria i una de les millors pel que fa a disseny, funcionalitat i cobertura.

El que més agrada de La Nevera Roja és la facilitat de navegar per ella i la informació disponible en cada fitxa de restaurant. Trobem des del seu propi menú detallat, el preu aproximat, el temps de lliurament estimat, la qualificació dels usuaris, els horaris d’obertura. Tot pensat perquè l’usuari pugui demanar el que vulgui per menjar des de la màxima comoditat possible i sense sortir de la seva zona de confort.

Fàcil i ràpid de fer servir: afegeix els plats a la teva comanda, omple el formulari, tria el mètode de pagament que més et convingui (targeta o efectiu) i oblida’t de cuinar.

maxresdefault

El principal problema de les apps per demanar menjar a domicili és la cobertura que abasten si no vius en les grans ciutats, ja que és possible que tinguis més dificultat per trobar restaurants adscrits a aquestes apps. Tot i això, sovint, on no arriba una app arriba una altra, així que el millor és anar provant diverses.

JUST EAT és una de les millors opcions si no vius a les capitals de província. Té una cobertura més que decent i una varietat de restaurants per acontentar a tot tipus de paladars.

Un tret distintiu és l’opció de poder llegir les opinions dels usuaris per fer-te una idea de la qualitat del restaurant o dels plats que valen més la pena. L’app et permet fer la teva comanda com si fessis la cistella de la compra i tria el mètode de pagament que més et convingui efectiu, targeta i fins i tot el pagament Paypal. JUST EAT té sempre disponibles ofertes i descomptes exclusius per als seus clients.

tPW8i43MjrMdLcWI1Uh5bA-Come-Ya-Logo-Nuevo_banner

Come Ya és una de les apps per demanar menjar a domicili millor pensada. Tot i que a Espanya i Catalunya no funciona, és una de les més envejades. És difícil contenir-se i acabar sopant una amanida casolana un cop oberta l’app. La gran oferta i varietat de restaurants, la presentació dels plats de la carta i la facilitat d’ús de l’app faran que acabis demanant sushi, un dimarts qualsevol.

Come Ya té tot el que pots esperar d’una app d’aquest tipus: filtres per zona o categoria de restaurant, opinions de client, diferents mètodes de pagament i detalls del restaurant com els seus menús, dades de contacte, localització, etc.

Noves Oportunitats

Aquestes apps han obert un món de possibilitats als petits restaurants i comerços afiliats a aquestes apps pel que fa a la seva publicitat. Semblava que faltava reinventar el món dels àpats i amb les apps s’ha pogut aconseguir.

Molts dels restaurants afiliats han incrementat les seves vendes, ja que s’han pogut donar a conèixer a través d’aquestes apps. El sector de la restauració s’hi ha sabut adaptar molt al moment de la revolució de les apps i han agafat aquest instant com una oportunitat més de negoci.

Un seguit de restaurants només funciona a través d’aquestes apps, és a dir, no tenen un restaurant on la gent pot anar i reservar taula, sinó que tenen un local que funciona gràcies a les apps que sorgeixen cada dia.

Presentació

 

Webgrafía

El androide libre. (01/05/2015). Aplicaciones para encontrar sitios para comer y tapear. [en línia] http://www.elandroidelibre.com/2015/05/aplicaciones-para-encontrar-sitios-para-comer-y-tapear.html

Informa BTL. (05/09/2014 )5 APP’S PARA PEDIR COMIDA A DOMICILIO. [en línia] http://www.informabtl.com/5-apps-para-pedir-comida-a-domicilio/

Ecommercenews. (10/05/2016). Take Eat Easy lanza su nueva app móvil, revolucionaria en el mundo de la comida a domicilio. [en línia] http://ecommerce-news.es/actualidad/take-eat-easy-lanza-nueva-app-movil-revolucionaria-mundo-la-comida-domicilio-41388.html