Las notícias del s.XXI: PlayGround

PlayGround es un medio de comunicación para mentes despiertas que habla de nuestra generación: nuestra misión es comunicar la actualidad desde una mirada creativa, moderna y sin complejos. Nos gusta nuestro mundo y queremos explicártelo.

El contacte desconegut

Vivim en un món de connexions incessants on tot tipus de comunicació es converteix en quelcom susceptible a l’exposició global, de forma voluntària o involuntària. Des dels rumors a cau d’orella fins a la viralitat d’una comunicació de l’altra punta del món, cada dia sorgeixen noves formes de comunicació i les infinites possibilitats de connexió entre elles. El màrqueting viral ens ofereix el coneixement encara per créixer, que tot comunicador ha de saber.

Des de casa amb un sol “Click”

Després d’un dia atrafegat, segur que el que menys et ve de gust és posar-te el davantal, treure les paelles i començar a cuinar … Oi? O potser…

Un virus extraordinari: la publicitat viral

Cada vegada hi ha més empreses que s’adonen que fer un vídeo viral poden augmentar d’una manera extraordinària l’engagement, és a dir, la implicació de l’usuari en vers la seva marca. Avui en dia, és una de les millors fórmules per aconseguir destacar i sobretot avançar-se a la competència.

Youtube: una gran oportunidad

En los últimos años las redes sociales han adquirido una importancia que pocos preveían, no solo es una forma de estar comunicados y de relacionarse con el entorno,…

Jocs o publicitat?

Els jocs són experiències positives i en el cas dels Social Games i l’Advergaming les marques aconsegueixen crear comunitats en les quals poden fomentar el seu reconeixement i captar l’atenció dels públics d’una manera poc intrusiva i lúdica.

Instagram and Advertising

Brands and the social media, with the introduction to new technology and ways to promote, the brands are taking advantages from all the things that can help them…

Brand Storytelling

Tous Tender Stories, brand storytelling through advertising.

Mercantilización de los sentimientos

Más allá de los conceptos sentimentales, el día de San Valentín siempre llega envuelto de innovaciones y propuestas publicitarias, productos para la ocasión y marketing, mucho marketing.

Música & publicitat

Avui dia, el món de la publicitat ha anat tan lluny que cada element, detall, frase o imatge que es veu a un anunci està perfectament pensat i treballat. La música és un dels punts que més es comença a treballar actualment, per això podem classificar els diferents espots segons la música que tenen.